Spelend de stad schoonmaken tijdens het Street Clean Bingo zomertoernooi.

Vanaf vandaag organiseert Love Not Waste samen met Stadswerk072 het Street Clean Bingo zomertoernooi. Een zomerse wedstrijd waarbij je zwerfvuil in je buurt of op de camping verzamelt. Tot en met 31 juli speel je gratis mee en als je je actie-foto instuurt, maak je kans op een feestelijke foto-taart met jouw afbeelding.

 

Zomerse picknick in het park.

De zomervakantie is in volle gang. Wat veel inwoners opvalt is dat ook de hoeveelheid zwerfvuil weer toeneemt in de stad. Veel van de parken en groenstroken in Alkmaar zijn tijdens de Corona-periode herontdekt als ideale picknickplek. Na gebruik worden meegebrachte verpakkingen achtergelaten of door vogels uit overvolle vuilnisbakken gepikt. De reinigingsdiensten werken hard om de stad aan kant te houden, maar extra hulp van inwoners is zeer welkom.

(Foto: Maaike Polder)

Street Clean Bingo.

Love Not Waste ontwikkelde het bingo-spel Street Clean Bingo voor jong en oud om zwerfvuil op te ruimen en tegelijk plezier te maken. Samen met Stadswerk072 organiseren ze nu een speciaal toernooi voor de zomervakantie. Je kunt het spel alleen spelen, met het hele gezin of je vrienden uitdagen om mee te doen. Street Clean Bingo kun je niet alleen in je eigen buurt spelen, op de camping kan natuurlijk ook.

 

Maak gratis kans op een taart.

Hieronder kun je je eigen Street Clean Bingo-kaart downloaden. In 60 minuten tijd verzamel je zoveel mogelijk zwerfvuil. Je vinkt dit af op je bingokaart. Van 16 juli tot en met 31 juli speel je gratis mee en als je je actie-foto’s instuurt naar de speciale Facebookpagina van het toernooi, maak je kans op een een lekkere taart met jouw ingestuurde foto.

 

Download hieronder je eigen bingokaart!

 


Download je eigen Street Clean Bingo Kaart.

Meer informatie

Voor meer informatie neem je contact op met Love Not Waste via info@lovenotwaste.com

Gepubliceerd Juli 2020 - Bergen