Street Clean Bingo.

Street Clean Bingo is een vrolijk teamspel om je buurt schoner te maken. We spelen het in parken en rondom kantoor- en schoolgebouwen. Perfect dus als duurzame teamactiviteit voor jou en je collega's. In combinatie met onze Happy Activist workshop leer je na de cleanup ook hoe je duurzamer op kantoor of thuis aan de slag kunt. Vanwege COVID-19 kun je ons Street Clean Bingo spel nu ook als digitaal toernooi spelen met je collega's. Meer weten? Stuur ons een berichtje!

Beach Clean Bingo.

In de zomer spelen we Beach Clean Bingo op het strand. Je vindt ons bij surfscholen aan de kust in Nederland en daarbuiten. In combinatie met onze Happy Artist Workshop maken we van het afval een blijvende herinnering. Wil je een beach cleanup dag organiseren voor jou en je collega's, neem contact met ons op. Vanwege COVID-19 kun je ons Beach Clean Bingo spel nu ook als digitaal toernooi spelen met je collega's. Meer weten? Stuur ons een berichtje!

One Bag. One Coffee.

Met onze One Bag One Coffee tas kun je altijd en overal zwerfvuil oprapen en voor je volle tas word je beloond. Bijvoorbeeld met een heerlijke kop koffie of thee of spaar voor iets extra lekkers. Je vindt onze tassen bij steeds meer strandpaviljoens, koffiehuizen en in kantoorgebouwen.