Street Clean Bingo.

Street Clean Bingo is een vrolijk teamspel om je buurt schoner te maken. We spelen het in parken en rondom kantoor- en schoolgebouwen. Perfect dus als duurzame teamactiviteit voor jou en je collega's. In combinatie met onze Happy Activist workshop leer je na de cleanup ook hoe je duurzamer op kantoor of thuis aan de slag kunt. Meer weten? Stuur ons een berichtje!

Beach Clean Bingo.

In de zomer spelen we Beach Clean Bingo op het strand. Je vindt ons bij surfscholen aan de kust in Nederland en daarbuiten. In combinatie met onze Happy Artist Workshop maken we van het afval een blijvende herinnering. Wil je een beach cleanup dag organiseren voor jou en je collega's, neem contact met ons op. Meer weten? Stuur ons een berichtje!

One Bag. One Coffee.

Met onze One Bag One Coffee tas kun je altijd en overal zwerfvuil oprapen en voor je volle tas word je beloond. Bijvoorbeeld met een heerlijke kop koffie of thee of spaar voor iets extra lekkers. Je vindt onze tassen bij steeds meer strandpaviljoens, koffiehuizen en in kantoorgebouwen. 

Save our butts.

Alle peuken verzamelen. Dat is het doel van onze Save Our Butts campagne. We delen asbakblikjes uit op stranden, in parken, bij recreatieplassen en op evenementen. Met als doel dat bezoekers hun peuken niet in de natuur achterlaten, maar in hun blikje legen in de vuilnisbak. Want iedere opgeraapte peuk voorkomt de verontreiniging van 8 liter grondwater. De blikjes zijn ook gepersonaliseerd met een (bedrijfs)logo beschikbaar.  Vraag hier een offerte aan.