ECHTE liefde is... samen de planeet schoonmaken.

Echte liefde is… samen de planeet een beetje mooier maken. Aanstaande zondag is het 14 februari, Valentijnsdag. Dat wordt gevierd met een speciale actie van cleanup organisatie Love Not Waste en ECHT. Trek er op uit met je date, geliefde of beste vriend voor een wandeling en verzamel zoveel mogelijk zwerfvuil. Als beloning krijg je bij ECHT gratis koffie of thee in je take-away beker.

First dates.

Door de Corona maatregelen is er weinig leuks te ondernemen voor jou en je date, maar met zijn tweeën er op uit voor een wandeling kan nog steeds. Maak je van jullie wandeling een mini-cleanup, dan word je getrakteerd door Love Not Waste en ECHT op een gratis koffie of thee in je take-away beker. Zo vier je de liefde voor elkaar en voor de planeet op deze speciale dag. 

Bingokaart.

Love Not Waste maakte speciaal voor deze actie een Valentijn-versie van hun bekende Cleanup Bingokaart. Daarop kun je je gevonden zwerfvuil aanvinken. Gaby van Wonderen van Love Not Waste licht de spelregels toe: “Trek handschoenen aan en neem een vuilniszak mee. De sneeuw maakt het wat lastiger om het zwerfvuil te vinden, maar met de bingokaart erbij ga je op zoek naar blikjes, flesjes, eet-verpakkingen, sigaretten en sigarettenpakjes. Streep de vakjes weg en op vertoon van je bingo-kaart en vuilniszak ontvang je bij ECHT je welverdiende beloning." 

Zero waste.

Om afval te besparen vragen Love Not Waste en ECHT aan de deelnemers om hun eigen take-away beker mee te nemen. Heb je die niet, dan kun je een prachtig exemplaar bij ECHT aanschaffen. Dat is ook meteen een leuk cadeautje voor je Valentijn. Daarnaast kun je bij ECHT ook een zoete Valentijnsbox bestellen of kiezen uit één van de vele andere heerlijke hartige en zoete lekkernijen.

 

De bingokaart is hieronder te  downloaden, maar je kunt er ook eentje ophalen bij ECHT. De actie geldt zowel bij de ECHT vestiging in Bergen (Oude Prinsweg 5) als in Alkmaar (Marktstraat 4). Heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje.

 

Gepubliceerd Februari 2021 - Bergen