TITI. Trash Turtle.

It's time to cleanup together.

Love Not Waste presenteert TITI de Trash Turtle Bergen aan Zee. Een kunstwerk en recycle-container in één. Een schildpad die aandacht vraagt voor de plastic soep en het hergebruiken van PET-flesjes en blikjes. 

Het is zo ver.

Het allernieuwste wapen in de strijd tegen de plastic soep wordt ingezet op het Nederlandse strand. Zondag 8 september lanceerden we TITI, de Trash Turtle, in Bergen aan Zee bij paviljoen Noorderlicht. Een kunstwerk en recycle-container in één. 

Lees verder!

Het begin.

In september verschijnt TITI, de Trash Turtle bij strandpaviljoen Noorderlicht. Een kunstwerk dat dienst doet als speciale verzamelbak voor plastic PET-flesjes. De bedenkers zijn nu met spoed op zoek naar adoptie-ouders voor financiering en promotie van het stalen dier. Lees verder!

Events.

Op zaterdag 21 september is het World Cleanup Day. Over de hele wereld worden stranden, straten en parken schoongemaakt. Samen. Alle TITI-fans komen deze dag samen op het strand van Bergen aan Zee. We maken schoon van blooming beach op zuid tot Noorderlicht. Doe mee en meld je aan via de Love Not Waste FB pagina.

Klik hier.